Link gekopieerd
RUR zit in een testfase.
Meer weten? Klik hier
RUR zit in een testfase. Meer weten? Klik hier

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Recht uit Rotterdam. Vul hieronder je gegevens in en mis niets van RUR. Je dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden

Annuleren
Cultuur | 7 afleveringen

Wegens verbouwing geopend

In het programma 'Wegens verbouwing geopend' zien we dat er ondanks de bouwput veel dingen gebeuren in boekhandel Donner. Want een gigantische verbouwing mag geen reden zijn om dicht te gaan. Dat is niet Rotterdams!

Afleveringen

Aflevering 7

dinsdag 29 mei 09:31

De bouwput bij Donner begint steeds minder op een bouwput te lijken! Aan de ene kant van het gebouw worden de roltrappen naar binnen getakeld en aan de andere kant vindt de signeersessie van Dirk Kuyt plaats.

Aflevering 6

woensdag 25 april 10:05

Bookstore day bij Donner, de dag waarop de boekhandel en zijn klant wordt gevierd met tientallen exclusieve uitgaven. Daarnaast een hoop schrijvers - zoals Heel Holland Bakt winnaar Hans Spitsbaard en Nicci Gerrard & Sean French, ook wel Nicci French - die klaar staan om de boeken te signeren.

Aflevering 5

woensdag 4 april 10:07

Neem een kijkje tijdens de drukbezochte boekenweek bij Donner! Met als gasten Jolande Withuis en auteur van het Boekenweekgeschenk Griet op de Beeck.

Aflevering 4

woensdag 7 maart 10:04

De verbouwing is in volle gang. Het levert hier en daar wat stress en rotzooi, maar over een paar maanden hebben we er een prachtig pand voor terug! In deze aflevering kun je zien hoe het er voor staat.

Aflevering 3

vrijdag 2 februari 11:14

Het is weer tijd voor een update over de verbouwing van Donner! Deze keer zijn ze aanwezig op het SS Rotterdam voor een bijzondere boeklancering van Murakami.

Aflevering 2

woensdag 3 januari 10:00

'We kamperen eigenlijk tussen de boeken,' wordt er gekscherend gezegd door het personeel van Donner. Hoe gaat het met de verbouwing van de Rotterdamse boekhandel?

Aflevering 1

donderdag 30 november 15:00

Wat houdt de verbouwing van Donner precies in? En wat vinden mensen ervan dat de boekhandel 'gewoon' open blijft?

Onze partners