Link gekopieerd
RUR zit in een testfase.
Meer weten? Klik hier
RUR zit in een testfase. Meer weten? Klik hier

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Recht uit Rotterdam. Vul hieronder je gegevens in en mis niets van RUR. Je dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden

Annuleren
Sport | 29 afleveringen

Vermeegen Voetbalvlogs

In deze serie maakt de ervaren programmamaker Harry Vermeegen voetbalvlogs. Natuurlijk over Excelsior, Sparta en Feyenoord, maar hij bezoekt ook andere clubs.

Afleveringen

Robert Mühren beslist Sparta - Ajax

zaterdag 17 maart 13:16

Sparta-topscorer Robert Mühren speelde in de jeugd bij Ajax, maar van sentiment is zondag geen sprake als de Amsterdammers naar Rotterdam komen. Hij voorspelt mooie dingen voor Sparta op Het Kasteel!

Immers kondigt Feyenoord - ADO aan

maandag 12 maart 18:20

Op woensdag 21 maart staat Feyenoord - ADO Den Haag in het teken van Support Casper! Lex Immers speelde voor beide clubs en is natuurlijk de meest geschikte persoon om die wedstrijd aan te kondigen! Toch Lex?

Hoe vinden de supporters dat het gaat met Feyenoord?

dinsdag 6 maart 17:32

Harry sprak op Varkenoord met Feyenoord supporters over hoe het gaat dit seizoen...

Harry praat met Wout Weghorst

zondag 4 maart 14:06

Niet alleen heeft hij net gewonnen met AZ van Excelsior, aanstaande zondag staat Wout Weghorst tegenover Feyenoord, is hij kandidaat voor het Nederlands elftal én is hij een mogelijke nieuwe aankoop voor Feyenoord.

Harry Vermeegen gaat langs bij Danny Buijs

donderdag 1 maart 18:39

Oud-Feyenoorder Danny Buijs is nog maar 35 jaar en wordt nu al trainer van FC Groningen! Harry Vermeegen trotseerde (zonder muts) de kou en ging samen met Buijs naar de molens van Kinderdijk.

Harry gaat langs bij Bosschaart

vrijdag 23 februari 15:02

Harry Vermeegen gaat langs bij oud-Feyenoorder Pascal Bosschaart. Hij zou ooit graag weer eens in De Kuip willen werken!

Harry op ziekenbezoek bij Peter Houtman

dinsdag 20 februari 09:43

Harry ging op ziekenbezoek bij Feyenoord speaker Peter Houtman om te kijken hoe het met hem is na zijn hartinfarct. Hij vertelt Harry over alle lieve reacties die hij krijgt en hoe hij De Kuip mist!

Met Ayoub in de auto

woensdag 14 februari 11:58

Yassin Ayoub is vanaf komende zomer Feyenoorder en daar is hij heel erg blij mee! Harry Vermeegen maakte een ritje met hem door Utrecht en liet hem even wat fraaie skills met de bal doen!

Havekotte en Vermeulen spelen 'De Ayoub'

dinsdag 16 januari 15:30

De vorige keer wist Excelsior-doelman Mike Havekotte zijn collega Alessandro Damen te verslaan in het bloedstollend spannende spel 'De Ayoub'. Nu wordt hij uitgedaagd door Kevin Vermeulen! Wie gaat er winnen?

Waar was jij op 15 mei?

zaterdag 13 januari 12:00

Deze Feyenoorders uit het Friese Harkema lieten aan Harry Vermeegen zien waar zij stonden op de Coolsingel en gingen opnieuw in de fontein!

Harry bezoekt Feyenoorders in Dokkum

zondag 7 januari 16:00

Feyenoord-supporters komen overal vandaan! Deze mensen gaan helemaal vanuit Dokkum naar thuis- en uitwedstrijden van Feyenoord. Harry zoekt ze op in het topje van Friesland.

Lee Towers zingt You'll Never Walk Alone in de auto

dinsdag 2 januari 14:00

Speciaal voor Harry Vermeegen zingt Lee Towers het prachtige 'You'll Never Walk Alone' a capella in de auto!

Adri van Tiggelen schiet piek van de kerstboom

zaterdag 23 december 12:29

Harry daagt Europees kampioen Adri van Tiggelen uit voor wat een makkelijke challenge lijkt te zijn... In hoeveel pogingen weet Adri te piek uit de boom te knallen?

Harry ziet Ronald Koeman in de sneeuw

woensdag 13 december 13:30

Ronald Koeman denkt dat zijn oude club Feyenoord nog kan meedoen om het kampioenschap. En wilt Koeman bondscoach worden van het Nederlands elftal?

Achahbar droomt van terugkeer bij Feyenoord

maandag 20 november 18:00

Harry Vermeegen zag oud-Feyenoorder Anass Achahbar in de sportschool. Achahbar doet er alles aan om weer fit te worden en zich via NEC terug te knokken naar de top.

Peter Houtman laat 'mooiste' plekje Spijkenisse zien

dinsdag 14 november 19:00

Harry Vermeegen gaat met Peter Houtman naar het 'mooiste' plekje van Spijkenisse. Ook doet Peter even voor hoe hij een doelpunt omroept als stadionspeaker!

Royston Drenthe brengt boek uit

dinsdag 7 november 09:00

Royston Drenthe heeft een boek uitgebracht en Harry gaat langs! De oud-Feyenoorder is gestopt met voetballen en gaat terug naar de plek waar zijn vader jaren werd doodgeschoten.

Waar was jij op 15 mei?

maandag 16 oktober 20:00

Feyenoord vierde het kampioenschap van afgelopen seizoen op de Coolsingel. Eduard Cachet van FSV De Feijenoorder stond op een wel heel bijzondere plek!

Kortsmit en Breuer spelen De Ayoub

woensdag 4 oktober 21:00

Harry gaat langs op Het Kasteel om het altijd bloedstollend spannende spel 'De Ayoub' te spelen met doelman Roy Kortsmit en aanvoerder Michel Breuer. Wie gaat er winnen?

Het mooiste plekje van Barendrecht

woensdag 27 september 20:00

Regi Blinker neemt Harry Vermeegen mee naar Barendrecht, waar de oud-Feyenoorder een geheim plekje kent.

Immers met nieuwe tattoo's liefdevol over Feyenoord

maandag 18 september 15:45

Het is geen geheim dat Lex Immers een grote ooievaar op zijn rug getatoeëerd heeft, maar inmiddels staat er veel meer bij. Ook spreekt hij met liefde over zijn oude club Feyenoord.

Harry en Ferry maken de cirkel weer rond

donderdag 14 september 18:00

Ruim twintig jaar later staan Harry Vermeegen en Ferry de Haan weer in dezelfde straat. Lukt het Ferry dit keer wel om zonder schade in zijn oude slaapkamerraam te schieten?

Schaken komt te laat voor afspraak met Harry

zondag 10 september 20:00

Oud-Feyenoorder Ruben Schaken is gestopt als profvoetballer. Harry zocht hem op in Almere en paste zijn nieuwe kledinglijn. Alleen Ruben was te laat!

Emotioneel eerbetoon aan Coen Moulijn

maandag 4 september 18:00

Harry Vermeegen brengt samen met Adrie Moulijn een bezoek aan het beeld van Coen Moulijn voor De Kuip. Een emotioneel eerbetoon aan de in 2011 overleden Feyenoord-legende.

Harry spreekt bruidspaar toe

woensdag 30 augustus 18:22

Harry Vermeegen staat bij Feyenoord en wordt gevraagd een videoboodschap op te nemen voor het bruidspaar Ed & Sigrid. Ed is een Feyenoorder in hart en nieren, maar Sigrid is voor die andere club...

Hoe gaat het met Dirk Kuyt?

maandag 21 augustus 20:20

Harry Vermeegen praat op het Voetballer van het Jaar Gala bij met Dirk Kuyt, die afgelopen seizoen nog als aanvoerder kampioen werd met Feyenoord.

Harry en 'Janga' Boëtius praten bij

vrijdag 11 augustus 10:29

Harry staat bij De Kuip om bij te praten met de 'verloren zoon' Jean-Paul Boëtius. Over de bijnaam en de kleding van de aanvaller én de seizoensouverture van Feyenoord tegen FC Twente.

Nieuwe schoenen Alex Pastoor

dinsdag 8 augustus 23:15

Harry gaat in de voorbereiding op het nieuwe seizoen langs bij Sparta Rotterdam en spot bij trainer Alex Pastoor een net paar schoenen onder zijn Sparta-trainingspak. Daar klopt iets niet...

Harry komt aan op Schiphol

maandag 7 augustus 23:09

Maandagmorgen 7 augustus. Het is 6 uur in de ochtend. Harry Vermeegen komt voor de eerste keer over uit Amerika om voor ons voetbalvlogs te maken. Len Koeman is er om hem te verwelkomen.

Onze partners