Link gekopieerd
RUR zit in een testfase.
Meer weten? Klik hier
RUR zit in een testfase. Meer weten? Klik hier

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Recht uit Rotterdam. Vul hieronder je gegevens in en mis niets van RUR. Je dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden

Annuleren
Varia | 9 afleveringen

TEDxRotterdam

TEDxRotterdam biedt mensen een podium om verhalen en ideeën te delen en een netwerk op te bouwen. Én wil Rotterdammers inspireren en verbinden.

Afleveringen

Hoe mijn beschadigde hersenen mij opnieuw lieten leven

dinsdag 9 januari 11:58

Als gitarist voor grote namen zoals Postmen, Anouk en Soulvation, was het podium Willem zijn thuis. Dit veranderde in één klap toen hij een herseninfarct kreeg...

Hoe onze aandacht gehackt is

dinsdag 9 januari 11:54

We zijn altijd online, maar wat zijn de nadelen hiervan? Wouter van Noort laat ons zien hoe onze aandacht is gehackt en hoe wij een balans kunnen vinden hierin.

Verander jouw aanwezigheid

dinsdag 9 januari 11:52

Sangbreeta Moitra is verkozen tot een van de 400 meest inspirerende vrouwen van Nederland. Ze vertelt hoe je een onvergetelijke aanwezigheid achterlaat.

Will's power

dinsdag 9 januari 11:49

Neusa Nena Gomes is een dichter, een levenscoach en een leraar. Ze vertelt over de kracht van 'will power' aan de hand van haar eigen inspirerende verhaal.

Een half uur is alles wat je nodig hebt

vrijdag 21 juli 12:32

Luc Manders ontwikkelde een alternatieve valuta genaamd 'De Zuiderling'. Daarmee kan je betalen in Rotterdam-Zuid en zo koop je een half uur van iemand zijn tijd en talent.

Het bouwen van duurzaamheid

vrijdag 21 juli 15:25

Duzan Doepel emigreerde in 1996 vanuit Zuid-Afrika naar Nederland om als projectarchitect aan de slag te gaan. Hij heeft een bijzondere kijk op stadsontwikkeling en duurzaamheid.

Het Rotterdam van morgen

vrijdag 21 juli 15:15

Rinske Brand praat over de toekomst van Rotterdam en legt de link met hoe grote bedrijven omgaan met hun marketing -en communicatiebudgetten.

Kracht halen uit tegenslagen

vrijdag 21 juli 15:30

De Rotterdamse ondernemer Michèle Sparreboom inspireert. Ze haalde kracht uit forse en persoonlijke tegenslagen.

TEDxRotterdam

dinsdag 8 augustus 16:38

TED is sinds de jaren 80 een begrip in de Verenigde Staten. En maakt de laatste jaren ook naam in Rotterdam.

Onze partners