Link gekopieerd
RUR zit in een testfase.
Meer weten? Klik hier
RUR zit in een testfase. Meer weten? Klik hier

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Recht uit Rotterdam. Vul hieronder je gegevens in en mis niets van RUR. Je dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden

Annuleren
Sport | 7 afleveringen

Sportdocumentaires

In deze serie presenteren we een aantal indrukwekkende verhalen uit de geschiedenis van Feyenoord.

Afleveringen

FOX Sports Documentaire: De Laatste 5 Minuten

vrijdag 17 november 10:21

Zondag 16 mei 2010 staat in het geheugen gegrift van alle Excelsior fans. In een ware thriller promoveerde Excelsior op Het Kasteel ten koste van Sparta naar de eredivisie.

FOX Sports Documentaire: Luigi Bruins, schijt aan alles

vrijdag 17 november 10:14

Luigi Bruins verdiende na zijn doorbraak een transfer naar Feyenoord. Na een succesvol begin ging het bergafwaarts met de middenvelder.

Fox Sports Documentaire: Gewoon Jacobs Gewoon Eredivisie

vrijdag 17 november 10:09

Rob Jacobs wist zich als trainer van Excelsior van 1982 tot 1986 te handhaven in de eredivisie. Met Jacobs en diverse oud-spelers wordt in het verleden gedoken.

Excelsior Documentaire: Van Stoere Jongen Tot Ferme Knaap

vrijdag 17 november 10:00

De jeugdopleiding van Excelsior staat centraal. A-junior Rodney Klooster droomt van een contract en ook Luigi Bruins en Daan Bovenberg komen aan het woord.

Excelsior Documentaire: Marinus.

vrijdag 17 november 09:51

Marinus Dijkhuizen maakte als trainer van Excelsior furore door de promotie naar de eredivisie en de rechtstreekse handhaving die volgde.

Excelsior Documentaire: De mannen van '78

woensdag 15 november 12:16

In het seizoen 1977/1978 wist Excelsior bijna de bekerfinale te bereiken. Aan de hand van unieke beelden wordt met verschillende oud-spelers teruggeblikt op het succesvolle seizoen.

Shinji - Japanse voetbalkunst in De Kuip

donderdag 10 augustus 09:39

Feyenoord wint in 2002 de UEFA Cup met een Japanse balvirtuoos op het middenveld: Shinji Ono. Door blessures ging de verwachte carrière in de Europese top mis.

Onze partners