Link gekopieerd
RUR zit in een testfase.
Meer weten? Klik hier
RUR zit in een testfase. Meer weten? Klik hier

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Recht uit Rotterdam. Vul hieronder je gegevens in en mis niets van RUR. Je dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden

Annuleren
Sport | 11 afleveringen

Rotterdamse Sporticonen

Rotterdamse Sporticonen eert Rotterdamse sporthelden én bevordert de gezondheid van Rotterdamse kinderen. In het bijzonder die van kinderen uit kwetsbare doelgroepen. Om dat te bereiken organiseert de stichting gratis evenementen. Onder meer Willem van Hanegem, Jan Boskamp, Raemon Sluiter, Fatima Moreira de Melo, Deborah Gravenstijn en Joost Luiten hebben hun naam aan dit initiatief verbonden.

Afleveringen

Dirk Kuyt Cup

maandag 5 maart 17:56

Op 4 maart vond de jaarlijkse Dirk Kuyt Cup plaats in de Wion-hal in Rotterdam. Hét voetbaltoernooi voor jeugd met een beperking t/m 12 jaar! De kinderen hadden een mooie en sportieve dag met hun held Dirk Kuyt.

Deborah Gravenstijn Classic

maandag 5 februari 09:12

Dit weekend was het tijd voor de Deborah Gravenstijn Classic waar meiden tussen de 4 en 12 lieten zien wat ze in huis hebben. Bekijk de samenvatting van deze geslaagde dag!

Jaaroverzicht 2017

vrijdag 29 december 13:13

2017 is een fantastisch jaar geweest voor de Rotterdamse Sporticonen. Samen met de verschillende topsporters werden prachtige evenementen georganiseerd.

Kevin Strootman Cup

maandag 23 oktober 16:00

Kevin Strootman begon zijn carrière bij Sparta. Op jeugdcomplex Nieuw Terbregge werd afgelopen zondag gespeeld om de Cup die zijn naam draagt.

Willem van Hanegem Cup

dinsdag 17 oktober 15:01

Op het terrein van de Rotterdamse voetbalclub Neptunus-Schiebroek werd op zondag 15 oktober gestreden om de Willem van Hanegem Cup.

Jan Boskamp Cup

maandag 25 september 16:50

Lachende gezichten en kleine voetballertjes die veel plezier hebben: dat is de Jan Boskamp Cup van Rotterdamse Sporticonen samengevat.

Bep van Klaveren Memorial

woensdag 20 september 20:00

Maandag werd in de Maassilo in Rotterdam de herinnering aan Olympisch bokskampioen Bep van Klaveren voor de 24ste keer levendig gehouden.

Junior Bep van Klaveren Memorial

dinsdag 19 september 18:00

Het is de Bep van Klaveren Memorial in het klein. Er wordt toegewerkt naar de allereerste jeugdinterland tussen Nederland en Ierland in de Rotterdamse Maassilo.

Jolanda Paardekam Classic

maandag 11 september 16:58

Op de Jolanda Paardekam Classic maken kinderen met een beperking kennis met tafeltennis. Jolanda Paardekam werd in 1992 Olympisch kampioen gehandicapten tafeltennis in Barcelona.

Fatima Moreira de Melo Cup

maandag 28 augustus 17:04

Ook het zesde evenement van Rotterdamse Sporticonen​ was zaterdag een groot succes. Tientallen kinderen streden om de grote Fatima Moreira de Melo Cup​ bij HC Rotterdam​.

Joost Luiten Classic

maandag 21 augustus 15:16

Op zondag 19 augustus geeft de Rotterdamse topgolfer Joost Luiten een clinic aan kinderen. Golfcenter Seve is de locatie voor een bijzondere dag.

Onze partners