Link gekopieerd
RUR zit in een testfase.
Meer weten? Klik hier
RUR zit in een testfase. Meer weten? Klik hier

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Recht uit Rotterdam. Vul hieronder je gegevens in en mis niets van RUR. Je dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden

Annuleren

Markante Rotterdammers

Aflevering: 5. Klaas van der Mast

Varia | Geplaatst op vrijdag 8 september 2017

Klaas van der Mast had helemaal niets meer, maar nu staat hij met de Rotterdamsche Oude Kaas in de Markthal en kent hij groot succes. Een bijzonder verhaal dat ontstond in De Kuip.

Afleveringen

11. De Rotterdamse Herman Brood

donderdag 19 oktober 13:45

Tijdens zijn lange periode in de gevangenis, is Ramon erachter gekomen dat hij een enorm talent heeft voor schilderen. 

10. Wout Holverda

vrijdag 13 oktober 09:53

Sander gaat in deze aflevering van Markante Rotterdammers langs bij het Sparta icoon Wout Holverda, één van de beste koppers die ons land heeft gekend. Maar het vele koppen had een keerzijde…

9. Annemarie Nodelijk

vrijdag 6 oktober 09:51

Door een hersentumor raakte Annemarie bijna volledig haar zicht kwijt. Toch zette zij haar droom om modeontwerper te worden door en verkoopt ze met succes haar zelfgemaakte tassen. 

8. Wouter de Herder

donderdag 28 september 14:54

Wouter de Herder heeft een gigantische fascinatie voor reuzengroei. Als Rotterdamse reuzenprofessor laat hij Sander zien wat er bij zijn werk komt kijken.

7. Jaap van Drunen

donderdag 21 september 10:47

Excelsior staat bekend als oud-papierclub en dat is het eigenlijk nog steeds. Jaap van Drunen staat elke dag in de container om oud-papier in te zamelen.

6. Peter van Baarlen

vrijdag 15 september 14:03

Sander maakt kennis met de slangenvanger van Rotterdam: Peter van Baarlen. Hij is één van de vele Markante Rotterdammers!

5. Klaas van der Mast

vrijdag 8 september 13:34

Klaas van der Mast had helemaal niets meer, maar nu staat hij met de Rotterdamsche Oude Kaas in de Markthal en kent hij groot succes. Een bijzonder verhaal dat ontstond in De Kuip.

4. Dick Veenendaal

donderdag 31 augustus 14:46

Vergeet Willem Alexander en vergeet Mark Rutte: de hoogste baas van Nederland is Dick Veenendaal van de Euromast. Sander gaat ondanks zijn hoogtevrees bij hem langs.

3. Fred Lorsheijd

woensdag 23 augustus 11:29

'Rotterdammers zijn geen wijndrinkers.' Zo luidt de conclusie van wijnboer Fred Lorsheijd, die in 'de voortuin van Rotterdam' wijn maakt. Sander neemt een kijkje.

2. Dries Sloof

donderdag 17 augustus 11:39

Sander gaat de boksring in met de 81-jarige Dries Sloof, die niet uit het veld is te slaan. "Ik ben natuurlijk wel een ouwe lul, maar zo moet je je niet voelen."

1. Peter Meijboom

dinsdag 8 augustus 16:13

In de eerste aflevering loopt Sander een dagje mee met Peter Meijboom, glazenwasser van het hoogste appartementengebouw van Nederland: New Orleans in Rotterdam.

Onze partners