Link gekopieerd
RUR zit in een testfase.
Meer weten? Klik hier
RUR zit in een testfase. Meer weten? Klik hier

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Recht uit Rotterdam. Vul hieronder je gegevens in en mis niets van RUR. Je dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden

Annuleren
Jong Rotterdam | 8 afleveringen

HOTSPOTTERS

In de vlogs van HOTSPOTTERS gaan Nina en Mathilde op zoek naar de leukste plekjes van Rotterdam!

Afleveringen

Balanzs Hot Yoga

dinsdag 20 maart 12:03

Al dat lekkere eten moet er natuurlijk ook weer af worden gesport. In deze vlog nemen de meiden hun titel als Hotspotters wel heel letterlijk. Zij brengen een bezoekje aan de yogastudio Balanzs, waar ze zich in het zweet werken tijdens een lesje Hot Yoga.

FG Okonomiyaki Bar

dinsdag 13 maart 14:05

Altijd al het eten van een sterrenchef willen proeven? Nina ging langs bij toch wel de beste chef van Zuid-Holland, François Geurds. Hij heeft namelijk een zaak geopend waar je heerlijke Japanse streetfood kan eten.

The Glam bar

dinsdag 6 maart 10:52

Kennen jullie The Glam bar al? New York zit er al vol mee en in Noord kun je nu ook terecht bij deze eerste blow dry bar van Rotterdam. Nina & Mathilde gingen langs en lieten zich onder handen nemen door eigenaresse Rowan!

Heilige Boontjes

dinsdag 27 februari 11:24

Nina gaat op zoek naar de lekkerste bak koffie van Rotterdam. Bij de Heilige Boontjes op het Eendrachtsplein proeft ze de beruchte bonen gemaakt door mensen met een bijzonder verhaal.

Coffeelicious

dinsdag 20 februari 16:57

Kennen jullie die grote milkshakes met alles erop en eraan? Het blijkt dat ze die ook in Rotterdam hebben! Mathilde gaat in deze vlog deze Freakshake maken én proeven bij Coffeelicious!

MOMO Presents: AVL Mundo x Object Party

dinsdag 13 februari 11:46

Nina ging los bij één van de MOMO (Motel Mozaïque) feesten, ditmaal in het atelier van de enige echte Joep van Lieshout.

Obba's Day & Night

dinsdag 6 februari 12:09

De eerste vlog is een feit! Deze keer gaat Mathilde langs Obba's Day & Night op de Witte de Withstraat. Naast het toffe interieur en de heerlijke gin tonics, waren ze ook erg onder de indruk van het enorme plateau vol met eten...

HOTSPOTTERS gaat van start!

dinsdag 6 februari 11:20

In deze aankondiging laten Nina & Mathilde je vast een voorproefje zien van wat je de komende tijd kan verwachten in hun vlogs.

Onze partners