Link gekopieerd
RUR zit in een testfase.
Meer weten? Klik hier
RUR zit in een testfase. Meer weten? Klik hier

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Recht uit Rotterdam. Vul hieronder je gegevens in en mis niets van RUR. Je dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden

Annuleren
Zaken | 23 afleveringen

Friends in Business TV

Frank Vijg presenteert dit zakenprogramma dat afwisselend uit het Rotterdamse restaurant Old Dutch en The Boathouse in Kralingen komt. Samen met hoofdredacteur Jan Dirk Stouten van het communicatieplatform gaat hij in gesprek met ondernemers, directeuren en managers. Regelmatig gaan we met Friends in Business TV 'on tour'.

Afleveringen

Topsport & Business Compilatie

woensdag 23 mei 17:20

In de showroom van Kalfsbeek BMW vond een nieuwe uitzending plaats van Friends in Business TV met als thema "Topsport & Business". Aan tafel zaten naast presentatoren Frank Vijg en Jan Dirk Stouten, Hans Zoethoutmaar (Rotterdam Topsport), Annemiek Haverbeke (CHIO), Ronald van Raaij (Rabobank), Gilbert de Veth (Kalfsbeek BMW) en Peter Blangé (KNVB).

Gilbert de Veth (Kalfsbeek BMW), Peter Blangé (KNVB) en Ronald van Raaij (Rabobank)

woensdag 23 mei 16:52

Naast Gilbert de Veth (Kalfsbeek BMW) en Peter Blangé (KNVB), schuift Ronald van Raaij (Rabobank) aan. Ze bespreken onder andere het belang van toegankelijke sport en hoe de Rabobank daar een rol in speelt.

Gilbert de Veth (Kalfsbeek BMW), Annemiek Haverbeke (CHIO) en Peter Blangé (KNVB)

woensdag 23 mei 16:21

Gilbert de Veth (Kalfsbeek BMW), Annemiek Haverbeke (CHIO) en Peter Blangé (KNVB) bespreken onder andere de 70ste editie van het CHIO, dat over vier weken in Rotterdam plaatsvindt. Familie Kalfsbeek is liefhebber van het CHIO en is tevens sponsor van dit sportevenement.

Hans Zoethoutmaar (Rotterdam Topsport) en Peter Blangé (KNVB)

woensdag 23 mei 15:26

Hans Zoethoutmaar van Rotterdam Topsport en Peter Blangé van de KNVB schuiven aan tafel. Aangezien Hans Zoethoutmaar binnenkort met pensioen gaat, blikken ze terug op de afgelopen 27 jaar van Rotterdam Topsport.

Compilatie uitzending 17 april

woensdag 18 april 14:52

In het Kralingse The Boathouse vond weer een uitzending van Friends in Business TV plaats. Aan tafel zaten naast presentatoren Frank Vijg, Jan Dirk Stouten & sidekick Robin van Galen, Tineke de Wit van Prodex, Peter de Jong van Bytesnet, Marcel Wüst van Auto Wüst en Herman Vaanholt van The Boathouse.

Peter de Jong (Bytesnet)

woensdag 18 april 13:32

Data is het nieuwe goud. Het is dan ook de handel van Bytesnet vanuit Rotterdam en Groningen. Hier bieden ze bedrijven veilige datacenters. Peter de Jong vertelt erover.

Tineke de Wit (Prodex)

woensdag 18 april 13:19

Prodex, een bedrijf dat mensen bemiddelt binnen de procesindustrie en daarbij de juiste opleiding en begeleiding aanbiedt. Tineke praat over de transitie binnen deze industrie en hoe zij daarop inspelen.

Herman Vaanholt (The Boathouse)

woensdag 18 april 13:03

De uitstraling, de sfeer en de locatie maken The Boathouse in Kralingen tot een bijzondere plek. Herman Vaanholt - mede-eigenaar van deze plek - praat over de samenwerking met compagnon Hendrik van der Wyck en de het aankomende evenement Skûtsjesilen.

Marcel Wüst (Auto Wüst)

woensdag 18 april 12:49

Marcel Wüst vertelt aan tafel over de historie van Auto Wüst, de samenwerking tussen hem en zijn broer en de ontwikkelingen in de markt.

23 november 2017 (compilatie)

vrijdag 24 november 14:00

In deze aflevering van Friends in Business TV vanuit The Boathouse in Kralingen schuiven Eva van der Vegt & Meta Heijnen, Natasja Peeman, Jan Fens en Wim Jansen aan.

Jan Fens (Dutch CAA Foundation)

vrijdag 24 november 14:00

Jan Fens lijdt aan de Katwijkse ziekte die hersenbloedingen veroorzaakt. Met zijn foundation zet hij zich in om geld in te zamelen voor onderzoek.

Wim Jansen (EMboost)

vrijdag 24 november 14:00

Wim Jansen van EMboost is bekend met zijn arrangementen naar evenementen, maar gaat nu samen met RUR ook een aantal theatershows ontwikkelen.

Natasja Peeman (Lodder Events)

vrijdag 24 november 14:00

Natasja Peemen vertelt onder meer over de erotiekbeurzen die Lodder Events organiseert in Rotterdam Ahoy, maar ook helpen zij de stad op een heel andere manier.

Eva van der Vegt en Meta Heijnen (ijsvrij.nl)

vrijdag 24 november 14:00

Eva van der Vegt (Bureau Vermaeck) en Meta Heijnen (Parqiet) slaan de handen ineen en organiseren het IJsvrij Park Festival in Rotterdam.

5 september 2017 (compilatie)

woensdag 6 september 18:00

In de tweede editie van Friends in Business TV schuift horeca-ondernemer Rober Willemsen aan in zijn brasserie Muller & Co. Ad Janssen, Wouter Gudde en Jeroen van Dongen zijn te gast.

Jeroen van Dongen (Business Club TOGB)

woensdag 6 september 15:11

Een goede ondernemer die zijn drukke bestaan combineert met het voorzitterschap van een lokale Business Club.

Wouter Gudde (Excelsior)

woensdag 6 september 15:11

De commercieel directeur van Excelsior over damesvoetbal, de exploitatie van het stadion en zijn eigen toekomst.

Ad Janssen (Kasteel van Rhoon)

woensdag 6 september 15:11

Samen met Rober Willemsen, eigenaar van Muller & Co en voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland, praten Frank en Jan Dirk met de markante eigenaar van het Kasteel van Rhoon.

Wilco Boere (Freshlight Utility)

dinsdag 22 augustus 21:27

Over een familiebedrijf dat met een duurzame innovatie de basis voor de toekomst legt.

Wim Jansen (EMboost)

dinsdag 22 augustus 21:28

Het verhaal van een bedrijf uit de regio Rotterdam dat official partner van de wereldvoetbalbond FIFA werd.

Leon Aertgeerts (Aertgeerts)

dinsdag 22 augustus 21:30

Hoe overleeft een oer-Rotterdams bedrijf de crisis en hoe komt het daar veel sterker uit?

Michel van Leeuwen (Flanderijn en van Eck)

dinsdag 22 augustus 21:38

Hoe speel je in op alle veranderingen in de markt? Het sociale gezicht van een landelijk opererend bedrijf met Rotterdamse roots.

Vooruitblik Friends in Business TV

woensdag 9 augustus 15:00

Wilco Boere van Freshlight Utility is op 22 augustus de allereerste gast in Friends in Business TV. Een korte vooruitblik.

Onze partners