Zegro en Recht uit Rotterdam blijven samenwerken

Zegro en Recht uit Rotterdam blijven samenwerken. Na het succesvolle eerste jaar van het partnership gaan beide partijen ook komend jaar met elkaar verder. In de serie ‘Hotspotters’ zullen op onze zender klanten van Zegro worden belicht.

Zegro en Recht uit Rotterdam blijven samenwerken. Na het succesvolle eerste jaar van het partnership gaan beide partijen ook komend jaar met elkaar verder. In de serie ‘Hotspotters’ zullen op onze zender klanten van Zegro worden belicht. ‘Zegro ziet de samenwerking met ons als een bijzondere vorm van relatiemarketing’, zegt hoofdredacteur Jan Dirk Stouten van RUR. ‘Ze belonen hun klanten met leuke vlogs die wij maken en het bereik dat we daarmee creëren.’ Zegro is dé groothandel voor de horeca en grootverbruiker en is sinds de start van RUR aan onze zender verbonden.

v.l.n.r. William Domenech (Zegro), Jan Dirk Stouten (RUR) en Stephan Prins (Zegro) ondertekenen het nieuwe partnership.

‘Zegro ziet de samenwerking met ons als een bijzondere vorm van relatiemarketing’, zegt hoofdredacteur Jan Dirk Stouten van RUR. ‘Ze belonen hun klanten met leuke vlogs die wij maken en het bereik dat we daarmee creëren.’

Zegro is dé groothandel voor de horeca en grootverbruiker en is sinds de start van RUR aan onze zender verbonden.